Kush janë kandidatët për Teatrin Eksperimental, prezantohen platformat

Kush janë kandidatët për Teatrin Eksperimental, prezantohen platformat

January 14, 2023 0

Pas thirrjes nga Ministria e Kulturës për hapjen e garës për drejtimin e Teatrit Eksperimenatal, kandidatët e rinj prezantojnë  sot platformat në Ministri të Kulturës. Ata janë: Genc Fuga, Indrit Çobani, Gjergj Prevazi, Ema Andrea dhe Ledion Zoi.

Në komision që bën vlerësimin e platformave marrin pjesë:

Berina Kokona

Altin Basha

Agim Bajko

Ejana Xhixha – Drejtorinë e Përgjithshme e Ministrisë  

Irrna Prici – Drejtoreshë e politikave dhe strategjive të zhvillimit kulturor në Ministrinë e Kulturës.

revista.one/