Ledri: Noizy më bleu këtë dhuratë…

Ledri: Noizy më bleu këtë dhuratë…

March 28, 2021 0

Ledri ka marrë së fundi një dhuratë veshjet më të reja të koleksionit “Illyrian Bloodline”. Dikur rivalë, tani shokë shumë të mirë, sa i bëjnë dhurata njëri-tjetrit.

Ky është raporti sot i reperit Noizy dhe kolegut të tij Ledrit.

Ledri nuk e ka hapur pakon, por reklamën e dhuratës e bëri në rrjetet sociale. Në postimin e bërë, Ledri në falënderimin e tij, shkruan se dhurata është “fresh për verë”.

/revista.one/