Lori Hoxha në zyrat e gjigandit mediatik BBC, bisedime për një bashkëpunim lidhur me Big Brother VIP

Lori Hoxha në zyrat e gjigandit mediatik BBC, bisedime për një bashkëpunim lidhur me Big Brother VIP

June 21, 2022 0

Producentja Lori Hoxha ka vizituar zyrat e gjigandit mediatik “BBC” në Londër. Në profilin e saj në Instagram ajo ka zbuluar se arsyja e kësaj vizite është “Big Brother Vip Albania”. Edhe pse patenta e këtij formati i takon kompanisë “Endemol” në Hollandë, ndoshta Lori ka vizituar “BBC” për të na sjellë një frymë britanike në këtë edicion të BBV dhe pse jo për të përfituar nga përvoja dhe eksperienca e një gjigandi të tillë.

Entuziaste për këtë fakt është treguar edhe Sara Hoxha e cila teksa ka ri-postuar fotot e së motrës nga zyrat e “BBC” është shprehur shumë e emocionuar për atë që po vjen.

revista.one/