Morena bëhet transparente për ditëlindjen, festë në vilën e saj

Morena bëhet transparente për ditëlindjen, festë në vilën e saj

April 1, 2021 0

Morena Taraku sot festoi ditëlindjen e saj d veshur transparente. Me anë të një postimi në Instagram ka treguar vilën e saj të mrekullueshme ku jeton.

Bukuroshja e ka bërë shtëpi të dytë Stambollin në Turqi, ka treguar paksa nga shtëpia e saj dhe mrekullitë e saj. 

“Brenda botës sime të mrekullive”, ka shkruar Morena. Ajo nuk ka treguar se sa vite ka mbushur.

Morena ka lindur më 1 prill të vitit 1993 kështu që i bie se ka mbushur 28 vite.