Murati pret një fëmijë nga “menaxherja”? Pas akuzës së Olës për tradhti, del një foto e partneres shtatzënë

Murati pret një fëmijë nga “menaxherja”? Pas akuzës së Olës për tradhti, del një foto e partneres shtatzënë

May 12, 2021 0

Gazeta Express citon burime qe raportojne se konkurrennti i “Per’puthen” Murati pret nje femije nga partnerja e padeklaruar. Me tej shpjegohet se murati, jo vetem që është i lidhur me vajzën që e quajti kolege dhe ndajnë një biznes, por gjithashtu presin një fëmijë së bashku. Ende nuk dihet saktësisht se në cilin muaj të pritjes sështë partnerja e tij.

Kur dukej se Ola dhe Murati mund të ishin një çift, ajo ka hedhur dy ditë më parë dyshime të forta për tradhti. Ola solli në studio një foto, e cila e ka bërë të dyshojë se Murati mund të ketë nisur njohjen me një vajzë tjetër jashtë programit. Vajza në fjalë kishte bërë tek thonjtë e saj inicialet e biznesit të ri të Muratit (inicialet e emrit të saj dhe të Muratit). Kjo e kishte bërë Olën të dyshonte tek djali nga Turqia. Ajo tha se Murati nuk i ka përmendur kurrë emrin e ndonjë vajze që mund të jetë e përfshirë në biznesin e tij, ndaj kjo foto e ka bërë të aludojë.

Murati e hodhi poshte kete akuze ne emsion duke thene se vajza që ka bërë thonjtë është ortakja e tij, ndaj ka vendosur inicialet e biznesit të ri. Sic u shpreh ai, mes tyre nuk ka asgjë më shumë. 

revista.one/