Najada Çomo ndryshon look, a do ta njohin zgjedhësit?

Najada Çomo ndryshon look, a do ta njohin zgjedhësit?

April 5, 2021 0

Najada Çomo u katapultua nga lufta kundër koronavirusit në frontin politik për t’u bërë deputete.

Ajo identifikohej me flokët në të kuqe të ndezur dhe vetullat të zeza të theksuara. Sot “e braktisi” këtë look.

E ftuar këtë mbrëmje në “Piter Pan”, ajo u shfaq me një pamje krejtësisht tjetër. Ajo u shfaq me flokë në ngjyrë më të çelët dhe më pranë kafes së hapur. Gjithashtu edhe vetullat i kishte shumë natyrale. /revista.onr/