“Në një koncert na dhanë kokainë në vend të parave”

“Në një koncert na dhanë kokainë në vend të parave”

March 9, 2021 0

Gjatë një interviste për Top Albania Radio, Ermal Fejzullahu ka rrëfyer për një moment të pazakontë në një koncert në Itali, ku në vend të lekëve, i është ofruar kokainë.

“Isha njëherë me Sinan Hoxhën në një koncert në Itali dhe erdhi njëri dhe na tha ‘Sinan ta kam zbardhur fytyrën’. Ne nuk e morëm vesh… por ai nuk na dha lekët, ishte njëri prej tyre. Kur pamë në fund që e kishte mbushur atë… e dini ju me çfarë (kokainë)”, është shprehur këngëtari Fejzullahu.