Nga dera sekrete hyn një konkurrente e re e “Për’puthen”, i pëlqejnë tre djem

Nga dera sekrete hyn një konkurrente e re e “Për’puthen”, i pëlqejnë tre djem

April 1, 2021 0

Ola Zenelaj është konkurrentja e re e Përputhen. Ajo është 22-vjeçare student e shkencave politike në Tiranë.

Ajo la gojëhapur djemtë që po prisnin me padurim hyrjen e re. Ajo fshihej pas derës sekrete ku bëri edhe një kërcim.

Djemtë u shprehën shumë të kënaqur kur panë Olën, duke e komplimentuar me fjalë nga më të ndryshmet.

Ola që në hyrje tregoi preferencat e saj që ishin: Andi, Giljani dhe Murati./revista.one/