Pasi pinë një shishe me verë, Lindita dhe Olti dhanë puthjen e parë në “Për’puthen +40”

Pasi pinë një shishe me verë, Lindita dhe Olti dhanë puthjen e parë në “Për’puthen +40”

May 8, 2021 0

Lindita dhe Olti shenojne puthjen e parë ne “Per’puthen +40”. Ata drekuan në një restorant ku pinë edhe verën me gotat e personalizuara që Olti i kishte bërë dhuratë Linditës.

Lindita kërkonte herë pas here vemendjen e Oltit në lidhje me pamjen e saj.

“Të dukem seksi?”, e pyeti ajo. “Shumë,” iu përgjigj Olti.

dy mbaruan shishen e verës, Lindita u ul në prehërin e Oltit dhe ky i fundit i rrëmbeu një puthje shkarazi në buzë. Lindita nuk e priti mirë këtë moment (të paktën kështu u shpreh në studio) dhe e qëlloi Oltin me një shuplakë.

“Unë ja futa në shpullë o Bora. Kur ta jap puthjen do ta ndjej. Më gënjeu si fëmijë i vogël, më tha të puth në faqe edhe më puthi në buzë. Prandaj e meritonte shpullën”, u shpreh Lindita. Ndërsa Olti më pas i kërkoi falje për puthjen e rrëmbyer para të gjithëve.

revista.one/