Turistët nga Kosova vijnë për “1 Majin” në Shqipëri, radhë në Morinë

Turistët nga Kosova vijnë për “1 Majin” në Shqipëri, radhë në Morinë

April 30, 2021 0

Morina mbushet me makinat e turistëve nga Kosova. Ata kanë vendosur që këtë fundjavë ta kalojnë në Shqipëri.

Radhë deri në 70 metra janë krijuar në dalje të pikës kufitare të Vërmicës për në Morinë.

Disa prej shkaqeve që mund të kenë sjellë këtë dyndje turistësh janë fundjava, temperaturat e larta dhe festa e ‘1 Majit’. revista.one/