Piloten gjermane e shpëton Zoti pas 6 rrotullimeve

Piloten gjermane e shpëton Zoti pas 6 rrotullimeve

April 6, 2021 0

Aksident i frikshëm ka ndodhur në Arabinë Saudite. Klaudia Hurtgen shpëtoi mrekullisht.

Gjermanja është pilote e markës së makinave ‘’Cupra’’. Ajo garon në kampionatin e garave ekstreme ‘’Extreme X-Prix’’. 

Kampionati po zhvillohet në shkretëtirat e Arabisë. Pilotja humbi kontrollin e makinës që u rrokullis dhe rrëshqiti.

Mjeti u rrotullua pothuajse 6 herë. Ftmirësisht shpëtoi pa dëmtime. Favor ishte edhe vet natyra e makinës, e cila ka nivel të lartë sigurie.

/revista.one/