Plas grushti në KZAZ, komisionerët goditen me njëri tjetrin

Plas grushti në KZAZ, komisionerët goditen me njëri tjetrin

April 26, 2021 0

Plas grushti në KZAZ, komisionerët goditen me njëri tjetrin. Sherri ndodhi në Qendrën e numërimit në shkollën “1 Maji” në Tiranë .Komisionerët janë përplasur fizikisht mes tyre, ku nuk kanë munguar edhe grushtet dhe goditjet me karrige.

Megjithese ishin të pranishëm një numër i madh policësh, sërish nuk kanë mundur ta shuajnë në kohë sherrin.

Ne video degjohen zerat qe kerkojne ndihme: Ku eshte policia?

/revista.one/