Protesta nudo e aktores kundër qeverisë për mbylljen e teatrove gjatë pendemisë

Protesta nudo e aktores kundër qeverisë për mbylljen e teatrove gjatë pendemisë

March 13, 2021 0

Gjatë ceremonisë së shpërndarjes “César Awards”, 57-vjeçarja Corinne Masiero, kërkoi nga qeveria më shumë mbështeje për kulturë.Si fillim ajo kishte veshur një pallto me lëkurë gomari dhe një fustan me njolla gjaku. Po në mënyrë të befasishme ajo e ka hequr duke dalë e zhveshur në skenë për të zbuluar mesazhin e shkruar në trupin e saj “Pa kulturë, pa të ardhme”.Dhe duke iu drejtuar kryeministrit francez Jean Castex, Masiero kishte edhe një parullë tjetër, ku thuhej “Na ktheni artin, Jean”.Kujtojmë që kinematë janë mbyllur në Francë për më shumë se tre muaj.

/revista.one/