PS me vetëm 153 kandidatët në shesh, Kamenica këndon himnin

PS me vetëm 153 kandidatët në shesh, Kamenica këndon himnin

March 25, 2021 0

PS ka çelur zyrtarisht fushatës zgjedhore në sheshin “Skënderbej”. Fushata e socialistëve është hapur me Himnin Kombëtar të interpretuar nga Vikena Kamenica.

Në aktivitet janë të pranishëm vetëm 153 kandidatët për deputetë në të gjitha qarqet, duke respektuar masat anti COVID dhe duke ruajtur distancën. Të parët që kanë marrë fjalën kanë qenë disa prej kandidatëve për deputetë. /revista.one/