Pse nuk janë bashkë, Saimiri dhe Meri, çifti i “Love story”?

Pse nuk janë bashkë, Saimiri dhe Meri, çifti i “Love story”?

March 24, 2021 0

Ata janë çifti i parë që u krijua nga spektakli “Love Story”, ndërkohë që të gjithë ishin kuriozë të dinin se si do të vijojë më tej marrëdhënia mes tyre.

Saimiri ka udhëtuar së fundmi drejt Shqipërisë dhe këtë e tregoi në story për të gjithë ndjekësit e tij, por s’pamë në asnjë moment Merin.

Postimet e tyre në rrjete sociale kanë qenë gjatë gjithë kohës në vende të ndryshme dhe kjo i ka shtyrë të gjithë të besojnë që janë ndarë.

Saimiri dhe Meri s’kanë reaguar për lajmet e ndarjes që po qarkullojnë lart e poshtë, ndërkohë që fansat po presin të gjithë një përgjigje.

Marrëdhënia me Saimirin deri tani po shkon shumë mirë, jemi në fazën e parë  të njohjes së vërtetë përtej kamerave dhe po përpiqemi t’i kushtojmë kohë njëri tjetrin duke shkëmbyer mesazhe gjatë gjithë kohës dhe duke folur  me kamera. Dua të permend edhe që një pjesë e publikut interesohen shumë për marrëdhënien tonë  dhe mendojnë se ne nuk jemi bashkë, por thjesht kemi nevojë për pak privatësi.”- është shprehur Meri më herët.