Rrëfimi i Teas: Bearti më tradhtonte me një vajzë tjetër

Rrëfimi i Teas: Bearti më tradhtonte me një vajzë tjetër

April 6, 2021 0

Bearti ka pasur një lidhje paralele, ndërkohë që ishte i dashuruar me Tean. Tea nuk e ka thënë emrin e vajzës, por dyshimet janë të forta për Melisën. Në atë kohë, për të cilën Tea ka folur, Andi është folur vetëm për lidhje me Melisën. Ata të dy nuk e kanë pranuar kurrë këtë gjë. 

Tea ka pranuar se një ngjarje e rëndë ka ndodhur në Stamboll. Kjo e shkatërroi përfundimisht lidhjen me Beartin. Ajo e ka cilësuar këtë marrëdhënie si toksike, sepse ai shfaqte gjithmonë shenja pasigurie dhe xhelozie ndaj saj. Tea ka treguar se ai e  ndiqte ngado dhe se ajo hoqi dorë nga gjithçka për t’ju përkushtuar Beartit, por pranon se ka bërë gabim.

Ndërkaq, Tea kërkon falje për lojën me Andin. Ajo është shprehur e zhgënjyer për mënyrën se si reagoi Andi pas skandalit, duke u tërhequr dhe ja lënë asaj peshën e fajit. /revista.one/