Shkodër, një breshër i paparë zbardh gjithë qytetin (video)

Shkodër, një breshër i paparë zbardh gjithë qytetin (video)

May 14, 2021 0

Në qytetin e Shkodrës kanë rënë reshje në formë breshëri të cilat kanë zbardhur rrugët e qytetit verior.

Breshër i madh në qytetin e Shkodrës

Banorët thotë se ky breshër është i paparë për qytetin verior.

Disa prej tyre duke publikuar dhe pamjet nga rrugët e zbardhura nga breshëri. Trashësia e tij shkon në të paktën 20 cm. revista.one/

ç