Stine dhe Grazia ribashkohen në “Jena one”

Stine dhe Grazia ribashkohen në “Jena one”

May 14, 2021 0

“Jena One” mban titullin kënga e re, për të cilën ka bashkuar forcat me artistët: Mevlin, Grazian dhe Julin.

Projekti i katër këngëtarëve po ashtu vjen i kompletuar mjaft mirë edhe nga ana vizuale dhe me paraqitje të mahnitshme të tyre.

Për tekstin është përkujdesur këngëtari në bashkëpunim me gruan e tij, Grazia, kurse për producimin studioja ‘Stine Records’.

Këta të fundit u kujdesën edhe për ‘beat’-in dhe instrumentalin, kurse videoja u realizua nga Estia Film.

Këtë këngë tashmë mund ta gjeni edhe të plotë në YoTube në kanalin zyrtar të ‘Stine Records’.

Stine ndërkaq është komentuar mjaft shumë edhe për ndarjen nga bashkëshortja Grazia si dhe për ribashkimin e tyre. Ata kanë së bashku një vajzë.

revista.one/

Youtube: Stine