Shtatë modele fustanesh të zeza për verën që  mbeten trendi

Shtatë modele fustanesh të zeza për verën që mbeten trendi

May 13, 2021 0

Fustani i zi i vogël ka pësuar transformimin e saj të modës dhe vjen në një edicion voluminoz që duket i pazakontë.

Duke shtuar materiale të reja, mëngë të fryra dhe prerje provokuese – ne arrijmë një ekuilibrim perfekt të modës për një dukje të rehatshme.

Per ju qe punoni në zyra, fustanet e zeza do të jenë zgjedhja e parë dhe e vetme.Ggjithashtu ka fustane-këmisha për takime biznesi dhe ngjarje më të rëndësishme.

Për jete nate tashmë jemi duke kërkuar për fustane të hapura në shpinë ose në kërdhokulla.

Jaka është gjithashtu pjesë e kësaj veshjeje. Harrojeni rripin, sepse silueta është e lirë, e papenguar, e mrekullueshme. E vetmja gjë që e bën atë të bjerë në sy është zinxhiri.

Zgjidhni pantofla ose sandale dhe fillojeni ditën me stil!

1. Fustan i gjatë voluminoz

2. Veshje e shkurtër voluminoze

3. Fustan-këmishë

4. Fustan pa rripa

5. Fustani prej tyli

6. Fustan me dekolte

7. Fustan me jakë

revista.one/