Turjan Hysko publikon fotot e Orindës shtatzënë: Pranvera vjen me një…

Turjan Hysko publikon fotot e Orindës shtatzënë: Pranvera vjen me një…

March 14, 2021 0

Turjan Hyska ka publikuar foton bashkë me Orindën dhe qenin e tyre.

Orinda kishte veshur rroba të ngushta, të cilat i nxirrnin në pah barkun e rrumbullakosur.

Ata janë të martuar prej 4 vitesh dhe kanë më shumë se 12 vite bashkë.

“Pranvera nuk vjen me nje lule, vjen me nje (enmoji i një bebeje)”,- shkruan Turjan Hyska bashkëngjitur fotos.