U grindën për blerjen e klikimeve, reperi gjerman akuzon Feron: “Je 80 mijë euro borxh”

U grindën për blerjen e klikimeve, reperi gjerman akuzon Feron: “Je 80 mijë euro borxh”

May 10, 2021 0

Capital Bra, me të cilin Fero ka një bashkëpunim eshte prekur nga deklarata e reperit per blerje klikimesh.

Sipas reperit gjerman, Fero i ka 80 mijë euro borxh menaxherit të tij, duke iu referuar kështu bashkëpunimit të vitit të kaluar.

Nga ana tjetër, Fero nuk është kursyer ndaj reperit gjerman dhe ka publikuar video teksa e ofendonte rëndë. Imazhet ia fshiu me vone Instagram-i për thyerje të etikës dhe fjalorit të përdorur.

Pak dite me pare, Fero u shpreh se mamenaxhmenti i tij kishin blere klikime. “Unë për vete s’i kisha ble, por disa prej jush që s’besoni kam me jua vërtetu. Edhe klikimet që i blejmë ne estrada janë klikime reale”, tha Fero.

Youtube: Fero & Joker Bra