“Ushqejini fëmijët me gji”, Sara foto me Poemën

“Ushqejini fëmijët me gji”, Sara foto me Poemën

March 6, 2021 0

Këto ditë Ledri, Sara dhe Poem Blu janë duke i kaluar në Tiranë. Gjatë gjithë kohës ata janë parë duke u kujdesur për të voglën e tyre.
Së fundmi Sara gjatë vizitës në Galerinë e Arteve ka ndaluar për t’i dhënë gji Poemës dhe foton me një mesazh të qartë e ka publikuar në profilin e saj. “Asnjëherë e lehtë, por ja vlen gjithmonë”- ka shkruar ajo.