Veshjet më të bukura në tapetin e kuq të “Oscars 2021”

Veshjet më të bukura në tapetin e kuq të “Oscars 2021”

April 26, 2021 0

Cila i kishte veshjet më të bukura në tapetin e kuq të “Oscars 2021”? 170 nga më të mirët e Hollywood-it u bashkuan në Los Angeles’ Union Station për një natë filmash, shoqërie dhe, natyrisht, fustanesh të mrekullueshme.

Shfaqja e çmimit gjatë vitit të kaluar ishte një nga momentet e fundit të normalitetit para se gjithçka të ndryshonte. Dhe pas një vargu shfaqjesh të vështira dhe gllabëruese që u zhvilluan përmes transmetimit të drejtpërdrejtë, u rikthye “Oscars 2021”.

Andra Day, e cila është nominuar  për aktoren më të mirë, u shfaq në Oscars në një pamje të artë, që mbante emrin e markës Vera Wang Haute, aq magjepsëse sa ato të paraqitura në filmin e epokës ’40 dhe ’50 .

Andra Day (Foto AP)

Regina King zgjodhi fustan nga marka Louis Vuitton me detaje të gurëve të çmuar. Por, ka edhe më shumë.

Regina King (Foto AP)

Më poshtë, disa nga pprezantimet më të bukura në tapetin e kuq të “Oscars 2021”:

Olivia Colman (Foto AP)

Margot Robbie (Fotot AP)

Zendaya (Fotot AP)

Reese Witherspoon (Fotot AP)

Laura Dern (Fotot AP)

revista.one/