(VIDEO) S’e harron traditën: Bebe Rexha ‘e djeg’ në dasmë me valle e këngë shqiptare

(VIDEO) S’e harron traditën: Bebe Rexha ‘e djeg’ në dasmë me valle e këngë shqiptare

November 29, 2021 0

Bebe Rexha ka postuar disa video pasi ka qenë në një dasmë shqiptare dhe duket se e ka shijuar shumë. Bebe ka ndarë pamje me njerëzit që kërcejnë dhe nuk ka humbur rastin as të tregojë veshjen e saj, me të cilën shkëlqente.

Krijuesja e hitit “I’m a mess” ka treguar herë pas here se është tepër krenare që është shqiptare dhe nuk humbet rastin për ta treguar. Bebe ndan shpesh foto nga fëmijëria e saj në vendlindje dhe ka pranuar madje se është një fanatike e gatimeve shqiptare.

revista.one/