“A të vjen keq që nuk jam e jotja”, Arsimi dhe Ana shkëmbejnë thumba online

“A të vjen keq që nuk jam e jotja”, Arsimi dhe Ana shkëmbejnë thumba online

April 19, 2021 0

Pas ndarjes Ana Lleshi i bëri Arsimit një pyetje therëse në rrjete sociale. 

Ajo publikoi një foto krahas së cilës shkroi “Kur për mua të pyet bota, a të vjen keq që s’jam e jotja?”.

Doni ta dini përgjigjen e Arsimit? 

Ish-konkurrenti i “Përputhen” ka publikuar një foto të tij në Instagram dhe i ka bërë thirrje Anës t’i ndalojë lotët.

“Lëre ti se ça më pyet mua bota, ndaloi ato lotët e tua të kota”, ka shkruar ai, duke shtuar se i mungon Tirana, se është beqar dhe gati për të njohur vajzën e duhur.