Ami kap borën e fundit në Kolashin, para se të nisë vera

Ami kap borën e fundit në Kolashin, para se të nisë vera

March 29, 2021 0

Ermal Mamaqi dhe partneren e tij, prezantuesen Ami janë duke shijuar prej disa ditësh pushimet në Kolashin, ku shfaqen edhe nën shoqërinë e disa miqve të tjerë.

Ami së fundmi ka ndarë disa imazhe atraktive pranë bashkëshortit, derisa në njërën prej tyre i dhuron një përqafim.

“Bora e fundit 2021. Meqë vera zgjat deri në nëntor”, ka shkruar ajo. Ermali dhe Amarda janë të martuar prej shumë vitesh dhe tashmë janë prindër të dy fëmijëve. /revista.one/