Andi dhe Melisa publikojnë pa dashje një video me pamje të turpshme në park

Andi dhe Melisa publikojnë pa dashje një video me pamje të turpshme në park

May 7, 2021 0

Melisa dhe Andi po tregohen shumë aktiv, pas daljes nga emisioni “Per’puthen”. Ata jane duke ndarë foto të përbashkëta e momente të përditshmërisë në rrjetet sociale.

Dje Andi ka ndarë një video jo të këndshme të Melisës. Ata ishin së bashku me qentë e tyre në park, kur Andi ka xhiruar vrapimin e Melises dhe qenin qe i lehte nga pas.

Duket se Andi nuk e ka vërejtur një moment kur gjatë lojës me qenin, Melisës i fluturon fustani dhe i shihen të brendshmet dhe prapanica.

Vetëm disa minuta më vonë video është fshirë nga vetë Andi, por kanë qenë ndjekësit ata që kanë siguruar këtë fotografi duke e shpërndarë nëpër rrjete sociale.

revista.one/