Ata kapen përsëri të dy bashkë, përse kundërshtojnë se kanë lidhje?

Ata kapen përsëri të dy bashkë, përse kundërshtojnë se kanë lidhje?

March 20, 2021 0

Andi dhe Melisa janë fotografuar sërish bashkë me njëri-tjetrin duke u futur në të njëjtën makinë, foto e cila është publikuar nga “Për’puthen Demaskime”.

Megjithëse dyshja i ka hedhur poshtë aludimet e publikut, fotot që hedhin hije dyshime mbi ta kanë nxitur mjaft aludime në publik, siç ishte rasti i fotos së fundit ku Melisa u shfaq teksa mbante veshur këmishën e Andit.

Melisa ka komentuar: “Hmm” dhe e shoqëron me një emoji që tregon se po mendohet.

Kujtojmë se para disa ditësh në rrjetet sociale qarkulluan disa foto të Andit dhe Melisës, të cilat i bënë të gjithë të dyshonin se ata janë realisht në një lidhje mes tyre. Në rrjete sociale u publikuan foto të dy protagonistëve, në të cilat Andi dhe Melisa shfaqen me të njëjtin kapuç në kokë.  Gjithashtu janë shkëputur disa imazhe gjatë videove live që Melisa dhe Andi kanë bërë dhe ndjekësit kanë vënë re një detaj të ngjashëm nga shtëpitë e tyre.

Andi, para pak kohësh postoi një foto në Instagram ku shfaqet me kostum. Për shkak se ka marrë pamjen e dhëndrit, foton e bashkangjit me fjalët:“A dëshiron të martohesh me mua?”

Melisa komentoi: “Hmm” dhe e shoqëron me një emoji që tregon se po mendohet.

Kujtojmë se para disa ditësh në rrjetet sociale qarkulluan disa foto të Andit dhe Melisës, të cilat i bënë të gjithë të dyshonin se ata janë realisht në një lidhje mes tyre. Në rrjete sociale u publikuan foto të dy protagonistëve, në të cilat Andi dhe Melisa shfaqen me të njëjtin kapuç në kokë.  Gjithashtu janë shkëputur disa imazhe gjatë videove live që Melisa dhe Andi kanë bërë dhe ndjekësit kanë vënë re një detaj të ngjashëm nga shtëpitë e tyre.