Atdheu dhe Sindi dalin prapë bashkë, filmohen në një lokal tek Blloku

Atdheu dhe Sindi dalin prapë bashkë, filmohen në një lokal tek Blloku

May 2, 2021 0

Atdheu dhe Sindi dalin bashkë. Sindi është parë në një të njëjtin lokal tek Blloku dhe e ulur në të njëjtën tavolinë, përkrah Atdheut. Në një video të publikuar dy ata duken shumë të afërt, teksa Atdheu i pëshpërit diçka në vesh Sindit. Duket se biseda mes tyre është serioze, sepse as njëri dhe as tjetri nuk po buzëqesh, por videoja lë vend për dyshime. Në fakt ata të dy kanë thyer edhe rregullin bazë të programit që nuk duhet të takohen jashtë bashkë dhe nuk e dimë nëse produksioni i “Për’puthen” do të marrë masa për dy konkurrentët. Ndërkohë nuk e dimë se çfarë kanë diskutuar bashkë Sindi dhe Atdheu, ndaj do të presim një shpjegim prej tyre për këtë situatë.