DMX ndahet nga jeta, ja pse e donin shqiptarët këtë këngëtar! (Video)

DMX ndahet nga jeta, ja pse e donin shqiptarët këtë këngëtar! (Video)

April 9, 2021 0

Sot u nda nga jeta reperi i famshëm që, ndër të tjera, ka kënduar dhe kërcyer këngë shqipe. Ja pse shqiptarët e donin dhe janë të pikëlluar nga ikja e parakohshme e këngëtarit DMX.

Përpos koncerteve të shumta që ai ka mbajtur gjatë karrierës së bujshme, DMX ka shkuar edhe në Prishtinë.

Ai ishte prezent në Kosovë në vitin 2013, ku grumbulloi një numër të madh të audiencës, të cilëve u dhuroi spektakël.

Në një video të publikuar në YouTube, ai shihet në një lokal, duke vallëzuar me këngë shqipe. Kuptohet se ai nuk dinte shqip, por jepte maksimunin duke bërë shou.

/revista.one/