Modelja e njohur: “Antonela nuk do asnjë prej djemve brenda emisionit”

Modelja e njohur: “Antonela nuk do asnjë prej djemve brenda emisionit”

April 9, 2021 0

E pyetur në lidhje me puthjen që ka ndodhur mes tyre, ku Antonela tha se e ka puthur me zor Atdheu, Alara tha se nuk mendon se ka ndodhur ashtu.

“Nuk mendoj se Atdheu e mori me zor dhe e lidhi në makinë. Ajo ka hyrë me dëshirë. Çdo njeri puthet me atë që do, nuk ka nevojë të bëhet kaq e madhe”, u shpreh modelja.

Modelja Alara Stanllek mendon se Antonela nuk do asnjë nga djemtë në “Për’puthen”, por kërkon vëmendje. Ajo ishte sot e ftuar në emisionin “Shqipëria Live” për të folur për ngjarjet e nxhehta që kanë ndodhur në emision.

Duke folur në lidhje me rikthimin e Atdheut në studio, ajo u shpreh se të gjithë djemtë aty janë mërzitur.

Është një lëvizje e zgjuar dhe për të marrë vëmendje, bëri takimin me Atdheun. Nuk besoj se ka diçka mes tyre, pasi ai para se të ikte ka pasur konfuzionet e veta. Antonela nuk pëlqen asnjë aty. Ndoshta nuk bëjnë lojë, nuk kanë gjetur vërtetë dikë aty që u pëlqen”, tha modelja.

E pyetur në lidhje me puthjen që ka ndodhur mes tyre, ku Antonela tha se e ka puthur me zor Atdheu, Alara tha se nuk mendon se ka ndodhur ashtu.

“Nuk mendoj se Atdheu e mori me zor dhe e lidhi në makinë. Ajo ka hyrë me dëshirë. Çdo njeri puthet me atë që do, nuk ka nevojë të bëhet kaq e madhe”, shpjegoi modelja.

/revista.one/