Flet gruaja e Everest Çakës: “Na goditën me makinë, u afruan dhe e bënë shoshë me plumba”

Flet gruaja e Everest Çakës: “Na goditën me makinë, u afruan dhe e bënë shoshë me plumba”

May 12, 2021 0

Everest Çaka u ekzekutua mbreme në sy të gruas në Elbasan. Bashkëshortja Silvana Çaka ka deklaruar se autori u afrua te makina dhe qëlloi me breshëri plumbash. Fillimisht kanë menduar se janë përfshirë në aksident, pasi dikush i ka përplasur nga pas. Silvana Çaka ka deklaruar se burri është qëlluar nga ana e shoferit.

Silvana Çaka: “Vrasësi erdhi dhe qëlloi ngjitur xhamin e hapur nga ana e shoferit. E bënë shoshë nga plumbat nga qafa dhe në gjoks. Një plumb më goditi në krah. Dola menjëherë dhe thirra për ndihmë. E kuptova që goditja nga pas e makinës ishte rrengu i mirë-menduar i vrasësve që na kishin zënë pritë.”

revista.one/