Ghetto Geasy, Majk dhe Ermal Fejzullahu kendojnë “Para, para”

Ghetto Geasy, Majk dhe Ermal Fejzullahu kendojnë “Para, para”

May 12, 2021 0

Ghetto Geasy, Majk dhe Ermal Fejzullahu kanë prezantuar sot kengen “Para, para”, qe eshte pjese e albumit “vaksina”.

Tekstin e kanë shkruar Geasy dhe Majk, kurse për muzikën dhe producimin është përkujdesur BigDeal Records.

Këngën po ashtu mund ta shikoni të plotë në kanalin zyrtar të Babastars në platformën YouTube.

Tre artistët vijnë me një interpretim e performancë të mrekullueshme.

Ky është bashkëpunimi i parë i tyre, i cili ishte realizuar para disa muajsh por që u shty për shkak të Muajit të Shenjtë të Ramazanit.

revista.one/