I vogli vë në gjumë Sinan Hoxhën, Andrra si paparac e fikson momentin

I vogli vë në gjumë Sinan Hoxhën, Andrra si paparac e fikson momentin

May 13, 2021 0

Këngëtari Sinan Hoxha luan me të voglin derisa e zë gjumi bashkë me të. Ai kujdeset për të voglin dhe e vë në gjumë. Këtë ka dashur të thotë Andrra që ka ndarë në InstaStory këtë moment të Sinanit me Ayan.

Ai shfaqet me të birin dhe teksa vë në gjumë atë, flë edhe vetë.

“E zuri gjumi për vete”- shkruan ajo me humor krahas postimit.How cute?”.

Andrra Destani e Sinan Hoxha u bënë prindër për herë të dytë dy muaj më parë.