James Bond vjen me “No Time To Die”, me premierën më të madhe në botë, u shty nga Covid

James Bond vjen me “No Time To Die”, me premierën më të madhe në botë, u shty nga Covid

April 18, 2021 0

Filmi i shumëpritur nga James Bond “No Time To Die” thuhet se do të ketë premierën më të madhe në botë kur të dalë në shtator.

Sipas raporteve nga The Mirror të shtunën, MGM dhe producentët e filmit raportohet se kanë ndarë dhjetë milionë funte për ngjarjen madhështore në Mbretërinë e Bashkuar.

Është zbuluar se premiera do të zhvillohet në një stadium të madh në Londër si Wembley Arena.

Një burim pohoi: “Ata mendojnë se mund të bëjnë premierën më të madhe të epokës post-pandemike dhe tashmë kanë lënë mënjanë dhjetë milionë funte për një ngjarje në Angli që do të sinjalizojë kthimin e këtyre filmave që kanë munguar gjatë viteve të fundit”.

“Ata po shikojnë vendet më të mëdha në Londër, duke filluar me Wembley dhe duke zbritur nga atje, dhe kanë pyetur për Staples Center në Los Angeles për një premierë në SHBA”.

“MGM dhe ekipi i Bond nuk e kanë pëlqyer kurrë idenë e fillimit të këtij filmi pa një ngjarje në tapetin e kuq, e cila është një nga shumë arsyet që ata janë mbështetur me të gjitha vonesat”, thuhet më tej.

Filmi është shtyrë disa herë për shkak të pandemisë COVID-19, pasi fillimisht ishte planifikuar të dilte në prill të 2020.

Kryeministri i Britanisë, Boris Johnson së fundmi konfirmoi që kinematë në Angli do të rihapen më 17 maj me masat e distancës sociale, duke shtuar se shpresohet që të gjitha kufizimet ligjore të hiqen më 21 qershor nëse vazhdon programi i vaksinimit. /revista,one/