Kërcënohet në telefon Blerimi i “Për’puthen”: Ishte kushëriri i Antonelës

Kërcënohet në telefon Blerimi i “Për’puthen”: Ishte kushëriri i Antonelës

April 22, 2021 0

Sot, në nisje të emisionit “Per’puthen”,Blerimi vendosi të sqaronte situatën me Antonelen. Cfarë kishte dashur të thoshte me fjalët e tij. Ai tha se nuk e ka ofenduar Antonelën, sepse nuk ia lejon kultura e tij.

Gjithashtu Blerimi u shpreh se ka marrë kërcënime nga persona që i janë prezantuar si të afërm të Antonelës.

“Nuk ma lejon kultura që ti quajë femrat k**** dhe herë tjetër mos thuaj ashtu. Kam pasur dhe kërcënime nga mesazhe të shumta që thonë jam kushëriri i Antonelës dhe thonë do të bëj kështu do të bëj ashtu. Nëse ti nuk ke lidhje me këtë gjë nuk ka problem, por nëse janë të vërteta bujrum të vijnë të gjithë ata që më kanë kërcënuar këtu tek Top Channel në Kashar dhe ua tregoj unë kush është Blerm Dauti. Unë nuk të kam thënë k****. Ka qenë batutë, nuk ka qenë ofendim, sepse mua nuk ma lejon edukata”, sqaroi Blerimi.

Por Antonela u shpreh e bindur se ai e ka ofenduar. Debatin mes tyre e nderpreu Bora duke thene se gjithçka do të sqarohet me vone.

revista.one/