Nga Sara Karaj te Dea Vieri, ish-banoret e Big Brother të fiksuara me veshjet “leopardi” 

Nga Sara Karaj te Dea Vieri, ish-banoret e Big Brother të fiksuara me veshjet “leopardi” 

June 11, 2024 0

 Viti 2024 do të dëshmojë një ringjallje të rëndësishme: rikthimin e printit të leopardit.

Printi ikonë i kafshëve po përjeton një rilindje, e cila manifestohet me praninë e saj të gjithëpranishme në platforma të tilla si Instagram dhe TikTok, si dhe në revista të ndryshme të modës.

Vitet 90, lindja e këtij trendi të mrekullueshëm, njihen për eksperimentet e tyre të modës, ndër të cilat spikati printi leopard si simbol i guximit dhe ekstravagancës. E përdorur vetëm me hezitim dhe në mënyrë selektive në sezonet e fundit, tani po përjeton një ringjallje të madhe.

Shkathtësia e tij i jep printit leopard një dimension të ri tërheqës. Qofshin pallto, pantallona, ​​këpucë, fustane apo aksesorë, nuk ka absolutisht asnjë kufi për trendin. Nuk ka pastel apo modele delikate lulesh këtë vit, ekstravaganca kryeson në vitin 2024. Magjepsja me modelin e leopardit mund të shpjegohet me egërsinë dhe pavarësinë e lidhur me të.

Këto karakteristika, të përforcuara nga eleganca natyrore e modelit, ofrojnë një gamë tërheqëse për shprehje individuale dhe deklarata të modës. Në kontekstin e botës aktuale të modës, ku theksi vihet tek individualiteti, modeli i leopardit ofron një platformë për t’i bërë këto vlera të dukshme. Ndër vajzat e showbiz-it tonë që e kanë përqafuar këtë trend janë Dea Mishel Hoxha, Sara Karaj, Vesa Smolica dhe Dea Vieri.

revista.one/