“Përputhen +40”, debat për foton e Ndriçimit me Stelën, puthje në buzë, apo përqafim?

“Përputhen +40”, debat për foton e Ndriçimit me Stelën, puthje në buzë, apo përqafim?

May 15, 2021 0

Në emisionin e sotëm të Përputhen +40 është diskutuar për një fotografi që po qarkullon e ku shihen dy konkurrentë Stela dhe Ndriçimi duke u përqafuar.

Të dy ata e mohuan se kishte ndodhur puthje në buzë.

“Jam unë në foto por ju siguroj se nuk është puthje”, tha Stela.

“Në momentin që Çimi ka hedhur dorën të më përqafojë kam larguar fytyrën”, shpjegoi ajo.

“Është një përqafim”, tha Ndriçimi.

revista.one/