Sara: Ma jep dhe një tjetër, se puthke bukur

Sara: Ma jep dhe një tjetër, se puthke bukur

March 23, 2021 0

Erlindi dhe Sara kanë realizuar takimin e tyre të dytë, ku ranë në sy përkëdheljet dhe puthjet. Më poshtë, dialogu mes tyre, që është nga më të veçantit që ka ndodhur në “Për’puthen”

Erlindi: Do kisha dëshirë të njihja Sarën e vërtetë.

Sara: Jo atë maniaken. 75% të anës time e kam shfaqur, kurse pjesën tjetër e kam mbajtur private. Anën sensitive nuk dua ta shfaq. Dua ta zgjedh unë se me kë dua ta shfaq. Jam pak provokuese. Vdes t’i provokoj meshkujt.

Erlindi: E kam kuptuar.

Sara: Boll mi fërkove duart. Vërtetë ke interes ndaj meje se në studio më dukesh shumë i ftohtë?

Erlindi: Kam shumë interes.

Në vazhdim të këtij takimi, Erlindi e puthi në qafë dhe më pas Sara i kërkoi një puthje tjetër.

Erlindi:U kënaqa shumë sot. Do të të jap dhe një puthje.

Sara: Nuk lejoj puthje, kemi kohë.

Erlindi: Do të ta jap unë puthjen.

Sara: Ku?

Erlindi: Te qafa.

Sara: Ma jep dhe një tjetër se puthke bukur.

Erlindi: Si do ta përshkruash veten me një fjalë?

Sara: E paparashikueshme.

l

/revista.one/