Sara zgjedh Geljanin në Për’puthen, reagon Atdheu: S’jam dele…

Sara zgjedh Geljanin në Për’puthen, reagon Atdheu: S’jam dele…

April 29, 2021 0

Sara është deklaruar për Geljanin duke i thënë se është arsyeja e vetme përse qëndron në program.

Ai u shpreh se kërkon kohë, ndërsa Atdheu nuk e besoi aspak deklaratën e saj.

Ai i ka thënë se “s’jemi dele, nuk hamë bar.”

“Pëlqimi më i fortë që kam pasur është Atdheu dhe nuk kam pse ti jap më shumë kohë. Nuk kam kohë për të humbur. Ia dhashë mundësinë e dytë dhe nuk e dimë ku jemi”, tha Sara.

Por Atdheu u shpreh se i vjen keq për Geljanin.

“S’jemi dele neve këtu, s’hamë bar. Nuk e besoj të gjithë këtë gjë”.