Surpriza  për ditëlindjen e nënës bashkon motrat…

Surpriza për ditëlindjen e nënës bashkon motrat…

March 6, 2021 0

Ajo feston sot ditëlindjen dhe Marina me Luanën janë bashkuar me motrat e tjera për të uruar të ëmën. Në mesnatë ato kanë shkuar në shtëpinë e nënës së tyre dhe i kanë bërë një surprizë shumë të bukur. Pavarësisht se i është dashur të zgjohet papritur nga gjumi, nëna e motrave Vjollca e ka shijuar shumë këtë surprizë.

Vajzat janë treguar edhe të kujdesshme për ta ruajtur nënën e tyre, duke shkuar me maska dhe duke u pëpjekur që të mos kenë shumë kontakt me të.

Ta gëzojë dtëlindjen jeta jonë”, ka shkruar Marina përkrah një videoje me nënën dhe motrat.