(Video) Albin Kurti voton në Shqipëri, gjest patrioti dhe simbol për bashkimin kombëtar

(Video) Albin Kurti voton në Shqipëri, gjest patrioti dhe simbol për bashkimin kombëtar

April 25, 2021 0

Albin Kurti voton në Shqiperi duke bere nje gjest patriot qe nuk e ka bere deri me sot asnje kryeminister shqiptar.

Kurti ka votuar sot në zgjedhjet parlamentare që po mbahen në Shqipëri.

Kryeministri i Kosoves, pas votimit, ka bërë thirrje që të votojne të gjithe ata që kanë pasaportë shqiptare.

“Sot është dita e demokracisë. I ftoj të gjithë qytetarët të respektojnë atdheun, duke votuar dhe duke bërë zgjedhjen më të mirë sipas parimeve dhe vlerave që secili ka. Dita është e bukur. E diel me diell. Moti është i mirë. Kështu do të jetë deri në mbrëmje. Ju uroj ditë të bukuar edhe mbarësi për Shqipërinë dhe secilin njeri që ashtu sikurse se unë e ka pasaportën e Shqipërisë”, tha Kurti